085 - 06 09 909 info@adswebservices.nl

Zoekmachine optimalisatie

SEO voor uw website voor zoekmachines zoals Google en Bing

Zoekmachine optimalisatie

Wat betekend zoekmachine optimalisatie voor mijn onderneming? Sinds Google en Bing als zoekmachine hun intrede hebben gedaan is het mogelijk door middel van de juiste zoekwoorden bij onderneming hoger te scoren in de ranking van Google en Bing.

Wij zullen u met een gedegen vooronderzoek een advies uitbrengen voor een SEO strategie voor de lange termijn.

Naar wens kunnen wij een rapportage overleggen waarin maandelijks of per kwartaal de ranking van uw zoekwoorden inzichtelijk krijgt.

Wat betekend zoekmachine optimalisatie voor mijn bedrijf?

Zoekmachine optimalisatie betekend dat wij er voor zorgen dat u meer bezoekers naar uw website krijgt op een organische manier. Organische groei door middel van het gebruik van relevante zoekwoorden voor uw onderneming. Door het gebruik van de juiste zoekwoorden krijgt zal uw aanzien als website  door Google en Bing als relevant gezien worden. Hierdoor zal u hoger gaan ranken. Ook is het mogelijk als onderdeel van onze zoekwoord strategie te bekijken waarop de conculega’s in uw branche beter of hoger scoren. We kunnen opnemen in onze strategie deze zoekwoorden gaten op te vullen.

Wat is onze strategie?

Het begint altijd met een gedegen vooronderzoek, naar gelang de wens van de klant kan dit op relatief snelle simpele wijze gedaan worden. Het kan echter ook de diepte in gaan en tot op doelgroep uitgezocht worden welke zoekwoorden door de door uw gezochte doelgroep gebruikt worden. Zo weet u zeker dat u geen tijd steekt in een voor u niet relevante doelgroep. Een klein voorbeeld van voor ons bewezen strategie.

 

  • Data analyse van uw huidige bezoekers. Wie zijn mijn bezoekers, waar komen ze vandaan? 
  • SEO Scan voor uw huidige website, waar scoort u nu goed in? Wat kan er verbeterd worden?
  • Zoekwoorden onderzoek, welke zoekwoorden rankt u met uw huidige website in, welke niet?
  • “long tail zoekwoorden” Deze specifieke manier van zoeken word vaak door potentiele klanten gebruikt die verder zijn in hun verkoop proces. Wij zoeken de juiste long tail zoekwoorden voor u.
  • Dit is slechts een greep uit de mogelijkheden, wij pakken u graag bij de hand om u te informeren over de overige mogelijkheden.,

Bewezen resultaten

Wij hebben inmiddels van vele verschillende bedrijven in verschillende branches het vertrouwen gekregen hun online zichtbaarheid te verbeteren.  Wij laten u graag zien wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen op de korte maar zeer zeker op de lange termijn. Wij investeren met zorg passie en liefde in uw en onze onderneming. Interesse gewekt? Vul onderstaand formulier in en een van onze collega’s neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Laten we samen groeien!

Ons ervaren team van enthousiaste collega’s zit klaar om voor u aan de slag te gaan. Wij vertellen u graag onze visie en nemen u graag mee in de wereld van SEO en WordPress. Spreken we elkaar snel?

× Hoe kan ik je helpen?