085 - 06 09 909 info@adswebservices.nl

IT Ondersteuning

wij ontzorgen uw onderneming van dagelijkse IT problemen

IT-Support | ICT-ondersteuning

Microsoft 365

Uw huidige office pakket omzetten naar Microsoft 365. Geen exchange server meer met duur onderhoud? Genoeg opslag en je gegevens veilig in de cloud?

Hulp op afstand

U heeft problemen met uw printer? Email loopt niet goed? Laat ons op afstand met u mee kijken. Op afstand kunnen we al veel problemen oplossen.

Back-ups

Of u nu wilt back-uppen in de Cloud bij een van de vele aanbieders of lokaal uw data veilig wilt opslaan op een NAS of server. Wij komen ter plaatsen voor inventarisatie en advies.

Netwerk uitbreiding

De groei van uw bedrijf komt met groeipijn op het netwerk. Meer data over dezelfde lijn kan vertragend werken. Laat ons uw netwerk monitoren en kijken waar de problemen zitten.

Health check

Wilt u weten hoe uw huidige IT landschap er voor staat? Kan het beter, of ben ik gewoon goed bezig? Laat ons een health check uitvoeren op uw IT en u weet waar u staat.

IT vragen - Kennisbank

Een bonte verzameling van vragen die door de loop der jaren gesteld zijn. Staat uw vraag en antwoord er niet tussen? Laat het ons weten. Wij zoeken het graag voor u uit.

Uw IT problemen, onze zorg

Verborgen kosten voor een bedrijf zitten geregeld in het wachten tot uw huidige hardware bepaalde taken heeft afgerond. De pc was immers 5 jaar gelden de beste die te krijgen was, het netwerk niet berekend op de groei van uw onderneming, de mailomgeving niet bestand tegen de vele data in de mailboxen. Wij kunnen een boek schrijven over wat er allemaal vertragend kan werken en wat voor u en uw personeel vaak als nummer één irritatie punt wordt gezien als het gaat om de hardware of software. Wij komen bij u langs voor een inventarisatie en brengen u advies uit passend bij uw organisatie, met het oog op verbetering en elk gesteld budget in het achterhoofd.

Ontzorg ons

Alleen gecertificeerd Microsoft personeel

De medewerkers van ADS Web Services die aan uw bedrijfsnetwerk werken, die uw pc’s onderhouden, die uw mailboxen archiveren. Die advies geven. Die. Die zijn stuk voor stuk gecertificeerd. Zo kan u met een gerust gevoel ondernemen. ADS Web Services. Uw partner. Ook in IT

  • Microsoft Windows
  • Microsoft 365
  • Bedrijfsnetwerken MKB
  • Hardware ondersteuning en advies

Terugdringen van verborgen kosten binnen uw onderneming?

Wat bedoelen wij met verborgen kosten? Personeel dat duimen zit te draaien, wachtend op een mailbox die langzaam laadt. U wilt snel even iets printen, maar voor de zoveelste keer doet de printer niet wat u wilt. Even een bestand op de netwerkschijf opzoeken, en ondertussen kan u een kop koffie zetten voor de mappenstructuur geladen is? Al dit soort zaken bij elkaar opgeteld, ontstaan vaak omdat u met uw bedrijf gegroeid bent, maar uw IT landschap is niet met u meegegroeid. Hierbij komen wij graag ten tonele te inventariseren waar u met uw bedrijf slim aan doet.

Het is gebruikelijk dat u tegen de nodige groeipijn aanloopt omdat uw bedrijf een gezonde groei door maakt. Het is echter wel noodzaak om ook uw IT landschap met u mee te laten groeien alvorens het een probleem wordt. Wij adviseren al jaren klanten in waar het beter kan, waar zaken sneller, handiger, strakker kunnen worden ingeregeld of waar uw hardware aan vervanging toe is. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende inventarisatie van de pijnpunten zodat u voorbereid op de toekomst kan blijven ondernemen. Interesse gewekt? Wij staan klaar voor u en uw bedrijf om u te ontzorgen.

 

Laat u door ons ontzorgen

Ut porttitor imperdiet hendrerit. Suspendisse pulvinar lacus nec sollicitudin finibus ligula quam bibendum dui, maximus ornare ex nulla ut lacus.

× Hoe kan ik je helpen?