085 - 06 09 909 info@adswebservices.nl

Hulp op afstand nodig?

Direct hulp op afstand bij uw IT problemen? Ons gecertificeerd Microsoft personeel staat voor u klaar!

Direct een hulp via AnyDesk

Wij nemen op afstand met uw goedkeuring uw PC over. De beveiligde verbinding zorgt ervoor dat wij met u mee kunnen kijken en kunnen analyseren wat het probleem is.

In 9 van de 10 gevallen kunnen wij de software problemen met uw printer, Windows PC of Apple Mac direct oplossen

 

Het werkt heel simpel, download de software van AnyDesk via onderstaande link en installeer de software. U krijgt via AnyDesk een ID te zien welke u door dient te geven aan ADS Web Servcies. Zodra de beveiligde verbinding tot stand gekomen is, dient u akkoord te geven en kunnen wij uw Windows PC / Apple Mac op afstand beheren en uw problemen analyseren.

Traag werkende computer?

Er kunnen veel oorzaken zijn voor een traag werkende computer. Worden er veel extra programma’s gestart? Dan kijken wij daar naar, wat is er nodig? Heeft u de meest recente updates gedaan en werkt software niet meer zoals het zou moeten? Wij kunnen een rollback doen van de geïnstalleerd updates

Is uw mailbox langzaam?

Door de vele bijlagen en de sloot aan mailtjes heen en weer kan het zijn dat na een verloop van tijd uw mailbox langzaam, stroperig aanvoeld. Archivering is vaak niet goed ingeregeld. Wij kunnen u adviseren en helpen er voor te zorgen dat de mailbox weer fris en snel aanvoeld.

Traag werkend netwerk?

Er kunnen veel oorzaken zijn voor een traag werkende netwerk verbinding. Wij komen graag bij u langs op lokatie om vrijblijvend te inventariseren waar de bottleneck zit in uw verbinding. Na deze scan krijgt u van ons advies over welke verbeteringen wij zouden kunnen doorvoeren.

Uw IT probleem, onze zorg!

Wanneer u als ondernemer tegen groei problemen aanloopt in uw organisatie, zullen wij u ontzorgen op IT gebied. De lusten van een vast IT’er in dienst, maar niet de lasten. Wat kunnen wij voor u betekenen? Wij werken uitsluitend met gecertificeerd Microsoft personeel.

 

"Niet normaal maken wat niet normaal is"

Uw pc dient voor u te werken, niet tegen u

× Hoe kan ik je helpen?