085 - 06 09 909 info@adswebservices.nl

Microsoft 365

Overstappen naar de nieuwste versie van office? Uw mailomgeving altijd up-to-date bij Microsoft? Altijd gebruik maken van de laatste versie van Microsoft Office? Wij van ADS Web Services begeleiden het traject van A tot Z en trainen meteen uw personeel in het gebruik hier van.

Overstappen naar Microsoft 365 samen met ADS Web Services

Microsoft365 for Business

Voor veel bedrijven is oude software, achterstallig onderhoud aan mail servers een enorme vertragende factor in de bedrijfsvoering. Microsoft biedt voor bedrijven (en particuleren) Microsoft 365 aan. De voordelen hiervan zijn enorm. Geen dure IT’er meer nodig voor het beheer van uw mailomgeving. Altijd de laatste versie van Microsoft Office beschiukbaar voor tablet, mobiel en pc (afhankelijk van het gekozen abonnement.) Daarbij worden veel abonnmementen geleverd met cloud opslag. U hoeft zich geen zorgen meer te maken om de backups van uw data.

De migratie wordt door ADS Web Services vanaf begin tot eind begeleid. Na de overgang zullen wij uw personeel en u begeleiden en wegwijs maken in de nieuwe omgeving. Wordt tijdens de dag van live gang uw personeel uitgelegd en getrained in het gebruik van de nieuwe Office applicaties en het gebruik van Onedrive. Hieronder bespreken wij onze checklist, ons plan van aanpak wat wij reeds vele malen succesvol hebben mogen gebruiken bij andere partijen die u voorgingen in de overstap naar Microsoft 365. Wij van ADS Web Services begeleiden u in dit traject in de orienterende fase en stoppen niet tot het naar uw tevredenheid is opgeleverd.

Het samen bepalen van de migratiedoelstelling

 1.  Bepalen van de scope en de bijbehorende tijdlijn
 2. Behoefte bepalen voor bepaalde project tracking samen met de klant
 3. Samen met klant worden de succescriteria bepaald en worden de communicatie afgestemd met de betrokken personen, of key users.

Gedegen vooronderzoek huidige omgeving

 • Wij inventariseren uw huidige omgeving tot in detail
 • Wij verzamelen het huidige aantal gebruikersaccounts (mailadressen, inlognamen)
 • Wij inventarissen het aantal en de grote van de mailboxen (inclusief gedeelde mailboxen, vergaderruimtes en dergelijke)
 • Wij inventariseren uw huidige pc versies en verschillende configuraties (welke Windows versie, welke applicaties, welke browser wordt bedrijf breed gebruikt)
 • We verzamelen alle benodigde gegevens met betrekking tot de netwerkinstellingen (DNS-host, eventueel aanwezige proxy en netwerk instellingen, internetverbinding)
 • Beschikt uw organisatie over Intranet? Moet dit meegenomen worden in de migratie?
 • Voorbereiding online meeting – messaging systeem
 • Wij vormen aan de hand van deze inventarisatie de migratiestrategie.
 • We besluiten wie er verantwoordelijk wordt voor het aanleggen van nieuwe accounts / synchronisatie.
 • We besluiten samen hoe authenticatie verplicht wordt
 • Moet er data gemigreerd worden, en hoe zal deze migratie plaats vinden (denk hier aan de huidige e-mails en ook de bestanden op de netwerk schijven)
 • Besluiten welke apparaten gebruikers verbinding mogen maken met Microsoft 365 (alleen binnen uw netwerk, vanaf mobiele apparaten, op afstand?)

Welke diensten biedt ADS Web Services nog meer aan?

Zoekmachine Optimalisatie

Wij vertellen u graag wat wij kunnen verbeteren aan de vindbaarheid van jouw website

Microsoft 365 migratie

U denkt aan overstappen naar het vernieuwde Office pakket. inclusief OneDrive Cloud opslag en Exchange 365?

On Page Optimalisatie

Waar kan ik mijn huidige website en waar kan mijn website nog duidelijker over vertellen

SEO Consult

Niet de kosten van een vaste medewerker, toch het gevoel van een eigen SEO specialist in huis.

Hulp op afstand

IT problemen op kantoor? Niemand in de buurt? Wij helpen je op afstand weer snel aan het werk met!

Content Optimalisatie

Het verbeteren van de content op uw website. Of dit nu het aanpassen is van teksten met de juiste zoekwoorden of het verbeteren van de ALT tags. We pakken dit graag voor u op

Wordpress website

Wilt u een nieuwe website? Wij bespreken graag uw wensen en komen samen tot een prachtig visitekaartje van uw bedrijf.

IT Ondersteuning En Support

Wij ontzorgen uw onderneming van IT stress, achterstallig onderhoud, updates, vervanging en herstel.

Website onderhoud en support

Hulp nodig? Is uw huidige website niet meer up-to-date? Plug-ins verouderd? Laat ons met een snelle blik op uw website samen een plan maken voor een veilige website.

Laten we kennis maken

Wilt u graag weten wat ADS Web Services voor u kan betekenen? Zit u met vragen waar u niet zo snel het antwoord op kan vinden? Of weet u niet zeker of u de juiste keuzes gemaakt heeft in het verleden? Wij zitten voor u klaar. Neem contact op met ons. Wij komen graag kennis maken, zonder enige verplichting achteraf. Tot snel? Wij hopen van wel!

× Hoe kan ik je helpen?