085 - 06 09 909 info@adswebservices.nl

U wilt een nieuwe website?

 

ADS Web Services helpt uw bedrijf aan een nieuwe WordPress website. Wij werken op basis van bewezen templates. Het voordeel van deze templates is dat wij in zeer korte tijd een website naar uw wens kunnen opleveren. Een website is al mogelijk binnen een week! Wij vinden absoluut niet het wiel opnieuw uit maar wij weten wel wat goed is voor uw bedrijf.

 

Vertel mij meer

Nieuwe WordPress website in een week

Een website in een week dat kan bij ADS web services. Door met duidelijke afspraken, korte lijnen, een enorme bak passie en inzet van alle betrokkenen zorgen we samen voor een solide en gestroomlijnd project met duidelijke afspraken voor beide partijen. Met als resultaat uw eigen website, online, klaar voor uw klanten, binnen 1 week.

ADS Web Services - Onderhoud aan website icon

Nieuwe WordPress website laten maken

Heeft u al een bestaande website en wilt u die vernieuwen? Bij ADS Web Services begeleiden we u bij deze volgende stap in uw onderneming. Samen zorgen we voor een passend thema met de juiste uitstraling voor uw bedrijf online. Of u nu een aannemersbedrijf heeft, een autogarage, of u wilt Yoga training aanbieden online. We vinden samen een template wat aansluit bij uw behoefte.

ADS Web Services - Onderhoud aan website icon

Onderhoud & Support voor WordPress

Een website moet goed onderhouden blijven worden, omdat er continu veranderingen plaatsvinden op het gebied van beveiliging en plug-ins, en niet te vergeten de updates van het CMS WordPress zelf. We ontzorgen u graag voor en vast bedrag per maand. Duidelijke afspraken, duidelijke kosten, geen addertjes of verrassingen. Wel zo duidelijk. 

Wat kunnen wij voor u doen?

Uit ervaring weten wij dat het voor bedrijven lastig is om te doorgronden wat er precies allemaal gebeurd in het proces van websiteontwikkeling, zoekmachine optimalisatie, content optimalisatie en ga zo maar door. Wij hebben gezien dat er vaak veel geld word uitgegeven, maar dat er totaal niet inzichtelijk is wat er precies gedaan word en waarom bepaalde dingen gedaan worden. Hier brengen wij graag verandering in.

Door onze jarenlange ervaring, zowel theoretisch als in de praktijk, willen wij u helpen om het maximale te halen uit uw online strategie. Dit willen wij samen met u bereiken en daarom werken wij zo transparant mogelijk. Wij laten u zien wat we doen en waarom we het doen en leggen dit uit in Jip en Janneke taal, zodat u weet waar u aan toe bent.

Waarom kiezen voor ons?

✔ – Jarenlange ervaring

✔ – Totaaloplossing

✔ – Transparant

✔ – Persoonlijk

✔ – Wij weten hoe het wel moet

✔ – Wij weten hoe het niet moet

✔ – Uitleg in Jip en Janneke taal

Hoe gaan we te werk?

  1. Aanmelding en contactopname: nadat u zich heeft aangemeld bij ons per telefoon, e-mail of via het contactformulier nemen we contact met u op om een (online) afspraak in te plannen. U kunt natuurlijk ook direct via de chat met ons in contact komen.
  2. Afspraak: tijdens de afspraak gaan we samen in gesprek om te kijken wat uw wensen zijn en leggen we uitgebreid uit hoe we u hiermee kunnen helpen en voor u kunnen betekenen.
  3. Offerte en akkoord: u krijgt van ons een duidelijk voorstel, wanneer u hier mee akkoord gaat zullen we alle voorbereidingen treffen en ons klaar gaan maken om te starten volgens afspraak.
  4. Aan de slag: u krijgt van ons een overzichtelijk duidelijk document gedeeld waarin alle werkzaamheden overzichtelijk worden beschreven. Naar gelang het nodig is komen we eens per maand of vaker als u dat wenst bij u langs om de voortgang en resultaten te bespreken.

Wilt u liever persoonlijk contact? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar!

NEEM CONTACT OP
× Hoe kan ik je helpen?