085 - 06 09 909 info@adswebservices.nl

Website in een week

U bent op zoek naar een nieuwe website? U gaat starten met uw onderneming en wilt goed gevonden worden door zoekmachines zoals Google en Bing? Dan kan uw website door onze strakke planning binnen een week online staan. Bent u er klaar voor? Wij wel!

Website op basis van templates

Voor u als ondernemer weten wij als geen ander dat de website een visitekaartje mag zijn van uw bedrijf. U wilt immers goed voor de dag komen, en ook online goed gevonden worden door nieuwe klanten.

Websites zijn er in alle soorten en maten. Wij maken websites in WordPress CMS  op basis van templates. Samen met u zoeken wij een passend template dat geheel naar wens is in te richten.

Duidelijke, heldere en frisse templates, geheel volgens de richtlijnen van Google voor betere vindbaarheid en schaalbaar voor zowel mobiel, tablet, als desktop pc

Interesse gewekt?

Samenwerken? Korte lijnen, persoonlijk begeleiding en duidelijke taal.

Een goede website online in een week? Wij horen de meeste denken; Hoe is dit mogelijk? ADS  Web Services maakt al jaren websites, door samen met u te beginnen met een strakke inventarisatie, door u te vragen wat u zelf graag voor ogen heeft, proberen wij de vertaalslag te maken met uw gedachten in ons achterhoofd. We gaan aan de slag leveren vaak al binnen een dag een paar dagen de eerste opzet van uw nieuwe website op.

100% Garantie. No-site-no-pay

U hoeft niet te twijfelen over of er addertjes onder het gras zitten, die zijn er niet. Vertrouwen en het opbouwen van een langdurige klant relatie is ons belangrijkste doel, naast uw tevredenheid.

Door strakke planning en duidelijke afspraken over wie doet wat, zorgen wij er voor dat u binnen een week uw nieuwe website online ziet.

Wij kunnen voor u het gehele traject van A tot Z ontzorgen. Inclusief het registeren van een nieuwe domeinnaam, het regelen van hosting, instellen van uw email adressen op pc of mobiele apparaten. Tevens verzorgen wij training en uitleg bij u op locatie, zodat u zelf de meest simpele handelingen kan doen, of producten toe kan voegen aan uw webshop. Wilt u echter dat u geen omkijken meer heeft?

U wordt dan volledig ontzorgd door onze specialisten van ADS Web Services.

 

U wilt weten welke tevreden klanten u voor gingen?

Hieronder een aantal van onze huidige klanten. Mogen wij u hier ook vermelden binnenkort? Wij hopen van wel.

Barbershop aan Zee

Traditionele herenkapper in Noordwijk

Garage Meijer

Dé autogarage in Heemstede

Lavish Beauty

Nagelstyliste, Nagelsalon Noordwijk

Bent u klaar voor een nieuw begin?

Neemt u dan contact met ons op? Wij staan voor u klaar om samen de volgende stap te zetten. ADS Web Services, de IT partner voor de toekomst!

× Hoe kan ik je helpen?