085 - 06 09 909 info@adswebservices.nl

Wilt u een nieuwe WordPress website?

Websites al mogelijk vanaf € 650,- binnen een week, no-site-no-pay.

 Een website in een week? Kan dat echt?

Jazeker! Door onze jaren lange ervaring weten in een korte tijd een website online te zetten. Dit is mogelijk binnen een week, of wanneer u met spoed een website nodig heeft zelfs binnen 48 uur. Wij stemmen duidelijk af wat u van ons kan verwachten, u levert ons diverse teksten aan die u op uw nieuwe website wilt zetten, u verzorgd de foto’s die u op de website wilt hebben en  u kiest een template en wij gaan aan de slag. Heeft u nog geen domeinnaam of hosting? Geen probleem wij helpen u daarbij en zorgen dat u online vindbaar word met uw onderneming en ontzorgen u van A tot Z bij dit traject.

Wat voor template gebruiken jullie?

Templates zijn er voor elke denkbare branche beschikbaar. Van timmerman tot nagelstyliste, van autogarage tot lasser. Wij hebben voor elke onderneming een passend template beschikbaar. De templates zijn van Themeforest of van Elegantthemes, beter bekend als DIVI.

Een website op maat, duurt dat lang?

Wij beginnen met een inventarisatie van uw wensen. Wat wilt u graag. Gaande weg groeit vaak het gevoel en komen er nieuwe ideeën op. Geen probleem. Bij ADS Web Services hebben wij dat ook graag, korte lijnen, snel schakelen en doorpakken samen. Ook een website op maat kan in zeer korte tijd gerealiseerd worden. Laat ons voor u werken, en we zorgen dat wij samen met trots terug kijken op uw nieuwe website en het behaalde resultaat. Wij zijn er klaar voor.

Ik heb toch nog wat vragen!

Geen probleem, in deze tijd waar Covid-19 of Corona de boventoon voert bewegen wij mee. Met in acht name van de RIVM maatregelen kunnen wij gewoon bij u op bezoek komen of houden wij een Skype / Zoom / Teams meeting om uw wensen tot in de puntjes te bespreken. Wij staan voor u klaar!

 

Welke diensten biedt ADS Web Services nog meer aan?

Zoekmachine Optimalisatie

Wij vertellen u graag wat wij kunnen verbeteren aan de vindbaarheid van jouw website

Microsoft 365 migratie

U denkt aan overstappen naar het vernieuwde Office pakket. inclusief OneDrive Cloud opslag en Exchange 365?

On Page Optimalisatie

Waar kan ik mijn huidige website en waar kan mijn website nog duidelijker over vertellen

SEO Consult

Niet de kosten van een vaste medewerker, toch het gevoel van een eigen SEO specialist in huis.

Hulp op afstand

IT problemen op kantoor? Niemand in de buurt? Wij helpen je op afstand weer snel aan het werk met!

Content Optimalisatie

Het verbeteren van de content op uw website. Of dit nu het aanpassen is van teksten met de juiste zoekwoorden of het verbeteren van de ALT tags. We pakken dit graag voor u op

Wordpress website

Wilt u een nieuwe website? Wij bespreken graag uw wensen en komen samen tot een prachtig visitekaartje van uw bedrijf.

IT Ondersteuning En Support

Wij ontzorgen uw onderneming van IT stress, achterstallig onderhoud, updates, vervanging en herstel.

Website onderhoud en support

Hulp nodig? Is uw huidige website niet meer up-to-date? Plug-ins verouderd? Laat ons met een snelle blik op uw website samen een plan maken voor een veilige website.

Laten we samen groeien!

Wij weten als geen ander dat u het liefst bezig wilt zijn met het runnen van uw bedrijf. Wij ontzorgen u hierin door het uw website te beheren, uw IT landschap op pijl te houden. Door de korte lijnen en de intensieve samenwerking krijgt u het gevoel van een vaste IT’er in huis, zonder de vaste lasten van een IT’er.

× Hoe kan ik je helpen?