085 - 06 09 909 info@adswebservices.nl

 Wordpress onderhoud en support nodig?

Als totaalleverancier verzorgen wij het periodieke onderhoud aan uw WordPress website. Wilt u hulp op afstand? Ons team van specialisten is zeven dagen per week bereikbaar voor u.

Wat betekend het onderhoud voor mijn website?

Waarom is onderhoud zo belangrijk aan mij WordPress website?

Wij vergelijken het vaak met het onderhoud aan uw huis. De kozijnen moeten optijd aangepakt worden anders vallen de gaten in het hout. Met een WordPress website is het belangrijk dat de laatste updates geregeld worden doorgevoerd en er geen gaten vallen in met de beveiliging. Het houd kwaadwillende buiten, zorgen dat uw website beveiligd blijft voor aanvallen buitenaf. Dat de klanten die uw website bezoeken veilig uw onderneming kunnen bezoeken online.

Hoe snel kan ik worden geholpen?

Onze team met specialisten staat 7 dagen per week voor u klaar. Het is vaak mogelijk om in overleg direct te starten en uw website bij te houden en te updaten. Na overdracht van de gegevens gaan wij direct voor u aan de slag.

Wanneer kan ik rekenen op support?

Wij zijn 7 dagen per week telefonisch en per mail of chat bereikbaar voor uw vragen. Uw onderneming draait door, wij zorgen daar voor.

Elke maand volledig up-to-date

U bent verzekerd van een website die werkt, die continu wordt gemonitord op eventuele onderbrekingen. Wij zullen hier direct naar handelen en zorgen dat deze onderbrekingen tot het minimale worden gereduceerd.

De beveiliging van uw website

Meer dan de helft van alle WordPress websites wordt in de loop van de tijd wel eens gehacked. De aanvallen gebeuren echter dagelijks, op grote schaal. Wij zorgen met een solide beveiliging en de juiste plugins dat dit soort aanvallen uw website niet raken. Wij installeren de juiste plugins om er voor te zorgen dat uw website beter is beveiligd tegen dit soort pogingen.

Welke plug-ins heb ik nodig?

In de loop van de tijd kan er een wildgroei aan plug-ins ontstaan binnen uw WordPress website. Wij zullen samen met u bepalen welke plug-ins er nodig zijn. Welke plug-ins wij zouden adviseren, welke plug-ins geüpdatet moeten worden, welke vervangen moeten worden, of welke plug-ins er verwijderd moeten worden omdat deze simpelweg een risico vormen voor uw website. Vaak zijn de plug-ins debet aan gebrekkige beveiliging. Wij kijken dit samen met u na.

Ik wil graag iets laten aanpassen aan mijn WordPress website

Teksten aanpassen? Nieuwe foto’s voor uw portfolio? De loop en feel laten aanpassen? Kleuren laten wijzigen in de lay-out? Wij begeleiden u hierbij mocht u dit zelf graag willen doen? of u geeft uw wensen aan ons aan en wij gaan voor u aan de slag.

Ik heb nog meer vragen

Dat begrijpen wij als geen ander. Neemt u alstublieft contact met ons op om uw vragen te bespreken? Wij staan 7 dagen per week voor u klaar.

Is uw website up-to-date?

Laat ons een vrijblijvende scan uitvoeren op uw website, onze advies is vrijblijvend en verplicht u tot niets.

× Hoe kan ik je helpen?